Aanmelden

Momenteel geldt er aanname stop. Dit geldt niet voor cliënten van dokter Tasseron en dokter von Asmuth (Iris)

De praktijk werkt veel met digitale hulpmiddelen. Dat is wellicht wat onpersoonlijk maar het scheelt veel tijd die we liever inzetten voor uw behandeling.  Mocht ‘digitaal’ echt te moeilijk zijn en er is geen ‘helper’ in de buurt, geeft u dit dan door aan het secretariaat. Dan wordt in samenspraak een alternatief besproken.

Alvorens u aan te melden dient u de Praktijkinfo 2021 te lezen en te begrijpen. Misschien besluit u om u niet aan te melden. Of wilt u eerst uw verzekeringsrechten goed nagaan. Bent u eruit en wilt u bij ons in zorg komen? Ga dan naar het aanmeldformulier.                                .
Na invullen krijgt u binnen een week een e-mail met een link naar een beveiligde site van JPO-clientenlogin, een zogenaamd beveiligd communicatieplatform. Via deze weg wordt een datum en tijd voor de intake toegestuurd. Geeft u per omgaande aan of het voorstel schikt? Verder krijgt u een vragenlijst toegestuurd met open vragen welke we in de intake samen zullen bespreken. U weet dan al wat er gevraagd gaat worden en u kunt er vast over nadenken. Daarnaast ontvangt u per e-mail een link naar een klachtenlijst (op de website van Embloom).

Denkt u bij het eerste gesprek aan uw ID?

Wachttijd/ aanname stop: De praktijk heeft soms een wachttijd. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Openbaar vervoer: De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 3, halte Elandstraat ligt op 5 minuten lopen afstand. Idem voor tram 11, halte Weimarstraat.

Auto: De praktijk is goed bereikbaar met de auto en parkeren kan bijna altijd ‘voor de deur’. Vanaf 18:00 uur geldt er betaald parkeren (1.70E per uur).